Асоціація «Українська оборонна та безпекова промисловість Facebook сторінка
Асоціація «Українська оборонна та безпекова промисловість»

Випуск першої групи слухачів курсу моніторингу, аналітики та фінансового розслідування

27.01.2017  о 13.00 У приміщенні Університету державної фіскальної служби України, під патронатом та за участю уряду   Естонії, громадська Асоціація Українська оборонна та безпекова промисловість ( АУОБП) та Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України, та  Міністерства Економічного розвитку та торгівлі України  провело офіційний випуск першої групи слухачів курсу моніторингу, аналітики та фінансового розслідування.

З метою надання допомоги Україні щодо  напрямку підвищення боротьби з корупцією, урядом Естонії безкоштовно передано 20 ліцензій програмного забезпечення VizKey - Асоціації Українська оборонна та безпекова промисловість. Програмне забезпечення VizKey використовується для створення  аналітичних баз даних, яке на теперішній час використається у фінансових розслідуваннях Європи, та має можливість щодо обміну даними, як між собою, так і на міждержавному рівні.

 На підставі меморандуму про співпрацю між АУОБП та Міністерства Економічного розвитку та торгівлі України і Факультетом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України, фахівцями з Естонії проведено навчання з користуванням вказаного програмного забезпечення, в якому прийняли участь викладачі та найбільш підготовлені слухачі Університету, члени комітету з аналітики та протидії корупції АУОБП, та представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

 В ході заходу, представниками уряду Естонії проведено офіційна передача ліцензій, та вручення дипломів слухачам. 

Цей захід на теперішній момент є прикладом успішної роботи і співпраці між державними установами,  громадським об'єднанням України та урядом Європи.

В зв'язку з тим,  що об’єднаний комітет аналітики та фінансового розслідування має плани проведення серії антикорупційного розслідування, освітньої та інформаційної діяльності в сфері оборони і безпеки, а також деяких суміжних галузей, ми сподіваємось що деякі з цих заходів може поміститися в рамках програм, що здійснюються в Україні. З урахуванням вищесказаного, ми будемо раді зустрітися з Вами та Вашою командою, щоб обговорити можливі напрямки співпраці між нашими установами.

Якщо ви зацікавлені в такій зустрічі, будь ласка, повідомте нам про це на дату і місце проведення зручне для Вас час.

20.01.2017